Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας παρέχουμε 3 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής του ποσού της παραγγελίας σας σε ηλεκτρολογικό υλικό, βιομηχανικό υλικό, φωτισμό, αξεσουάρ αυτοκινήτου κ.λπ. 


Με αντικαταβολή

Στις περιπτώσεις που επιλέξετε τρόπο αποστολής courier μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή στην courier. Η χρέωση για την αντικαταβολή είναι 2,50€

 

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Maestro) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η επιχείρησή μας. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της επιχείρησής μας που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές). Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος


Με τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και στη συνέχεια να αποστείλετε το αποδεικτικό με fax στο 2351 306682 ή με email στο info@madlamp.gr την λήψη του αντίγραφου της κατάθεσης.

• ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR96 0172 2550 0052 5510 4226 066

• ALPHA BANK : GR74 0140 8400 8400 0200 2022 020   

Δικαιούχος: Γιολτσίδης Αθανάσιος